Urodzinowa kartka mixmedia

Dzisiaj pierwszy raz praca całkowicie stworzona z różnych mediów. Chyba nie poszło mi źle. Wymiary kartki to 14,85 x 14,85 cm. Kartka w środku jest pusta, z miejscem na własnoręczne życzenia.

Jest to kartka z okazji 32. Urodzin Łukasza. Użyłam maski muru oraz ażurowej serwetki, która służyła za maskę, na które nałożyłam białe gesso. Pracę popsikałam niebieską mgiełką, brzegi potuszowałam brązowym tuszem. Całość wykończyłam kleksami z czarnej teksturowej mgiełki oraz złotej mgiełki. Po lewej stronie na dole znajduje się czarny tiul przyozdobiony chabrowymi kryształkami.

W centralnej części potuszowany scrapek koło z birmaty, na nim napis „32. Urodziny Łukasza”, obok scrapki zębate koła, a pod nimi również potuszowany i postrzępiony tag, pod nim białe washi z niemieckimi napisami (Łukasz jest pasjonatem języka niemiecmiego).

 

Kartka Urodzinowa scrapki mix media

Użyłam:

  1. Mgiełka kredowa – Chalk Indigo producenta 13arts
  2. Mgiełka antyczne złoto firmy Pentart
  3. Mgiełka teksturowa koloru czarnego firmy Pentart
  4. Brązowy tusz DistressInk producenta Ranger
  5. Gesso akrylowy biały podkłąd firmy Renesans
  6. Maska mur producenta Latarnia Morska
  7. Tekturki – zębate koła producenta Crafty Moly
  8. Washi papierowa wstążka

 

Biorę udział w wyzwaniach:

essy-flresy

wyzwanie #14

13arts

challenge 44

Papelia

13528302_1335249446505066_6144878644007745118_o

Podziel się z bliskimi
Zobacz również
13 komentarzy
  1. What a lovely card! Thank you for joining us over at 13Arts for our „Dare to be Daring” challenge no 44 xx

  2. Ciekawa kartka, szkoda ze nie napisalas jak zainspirowal Cie Mood Board 13arts ale dziekuje za udzal w wyzwaniu .

  3. Podoba mi się kolorystyka i faktura tła. Choć czarnego tu niewiele, to kilka chlapnięć odpowiednio podkresla resztę. Dziękuję za udział w Essowym wyzwaniu.

  4. Beautiful little card! Thank you for joining us over at 13Arts for our „Dare to be Daring” challenge no 44 xx

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych na potrzeby publikacji komentarza. Dane zostaną zapisane na serwerze i w Twojej przeglądarce w pliku cookie. Dowiedz się więcej.